8 razloga zbog kojih je "prijateljstvo s povlasticama" bolje od ozbiljne veze – Macho.hr
Loading...
8 razloga zbog kojih je “prijateljstvo s povlasticama” bolje od ozbiljne veze 8 razloga zbog kojih je “prijateljstvo s povlasticama” bolje od ozbiljne veze

Budimo realni, rijetki su oni koji se zaljube onako filmski, od prve, i na kraju ožene ljubav svoje mladosti. Većina ipak bira neki drugi put, ili jednostavno nije te sreće da od prve upozna osobu s kojom će provesti ostatak života. Opet, neki naprosto uživaju u slobodi i svim prednostima koje ona donosi u odnosu na to da ste ekskluzivno vezani za jednu osobu. Iako sve ima svoje prednosti i nedostatke, ako ste jedan od onih koji na svaki spomen ozbiljne veze “kida nalijevo”, možda je vrijeme da pronađete frendicu s kojom ćete s vremena na vrijeme uživati u određenim beneficijama, bez dodatnih problema koje sa sobom nosi ozbiljna veza.

Seks je odličan

Ako ste se odlučili za ovakvu vrstu veze, i jedno i drugo znate zbog čega ste tu, a to je seks i samo seks. Dovoljan je jedan pogled i već se bacate na posao, bez udvaranja, zavođenja, romantičnih večera ili gledanja romantičnih komedija samo kako bi na kraju možda pristala na jednu rundu pod plahtama. Da, kod prijateljstva s povlasticama sve se vrti oko seksa i to oboje dobro znate, a u takvim situacijama ste spremni eksperimentirati i tada nikad nije dosadno.

Najbolje od dvaju svjetova

Bilo kako bilo, prijateljstvo s povlasticama puno je više od samo seksa za jednu noć, ima dubinu, veza među vama postoji, ali je ne narušuju sve one obveze i pravila koje sa sobom nosi ozbiljna veza. Moglo bi se reći da je ova vrsta veze nešto najbolje od dvaju svjetova kad je u pitanju seks za jednu noć i ozbiljna veza. Iako ju je ponekad teško definirati, ako uspijete, to bi moglo biti jako zanimljivo razdoblje vašeg života.

Uvijek imate vremena za sebe

Dosta vam je i samo se želite maknuti od svih i svega, otići na more, u planine ili iskoristiti zasluženih dva tjedna godišnjeg kako bi partijali s ekipom? Aha, probaj to reći svojoj djevojci. Kod prijateljstva s povlasticama u tom slučaju nema baš nikakvih problema, niti se bilo koja strana ima zbog toga pravo ljutiti. Niste vezani jedno za drugog, niti ste išta ikome dužni, a ako se u tom slučaju netko ljuti, to je u potpunosti njegov problem.

Nema drame

Ova vrsta veze se ne gradi na emocijama, nema ljubavi, nema ljubomore, niti vam je zabranjeno gledati druge djevojke, kao ni njoj druge muškarce. I ako završite s nekim drugim, nitko nema pravo prigovarati niti iz toga praviti drame. Ispadi ljubomore su strogo zabranjeni, a ako se dogode, onda zaboravite na prijateljstvo s povlasticama, jer kad se upletu emocije, to je definitivan kraj.

Loading...
Nastavak >>

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.