8 razloga zbog kojih je "prijateljstvo s povlasticama" bolje od ozbiljne veze – Macho.hr
Loading...
8 razloga zbog kojih je “prijateljstvo s povlasticama” bolje od ozbiljne veze 8 razloga zbog kojih je “prijateljstvo s povlasticama” bolje od ozbiljne veze

Lakše je krenuti dalje

Svi smo barem jednom patili zbog izgubljene ljubavi, a takve stvari nikad nisu jednostavne i uvijek traju dosta vremena. No, kod prijateljstva s povlasticama nikad nećete imati takvih problema jer se veza ni nije zasnivala na ljubavi, već se radilo o uglavnom fizičkoj vezi koja je odgovarala i jednom i drugom. I zato, ako je ona krenula dalje u ozbiljnu vezu, vjerujte, neće vam biti ni približno teško kao u slučaju da vas napuca djevojka koju volite.

Nema prevelikih očekivanja

Od djevojke s kojom planirate provesti cijeli svoj život, uvijek tražite odlike koje vam odgovaraju, koje vas nadopunjuju, no, od prijateljice s povlasticama ne očekujete da bude savršena i u tom slučaju često prelazite preko mana koje bi vam u pravoj vezi ozbiljno smetale. Tako je i kod nje, ne očekuje da budete savršeni, samo da u krajnjem slučaju poslužite svrsi.

Nemate obavezu jedno prema drugom

Ovakva vrsta veze ne zahtijeva baš nikakvu obavezu, ne morate se družiti s njezinim dosadnim prijateljima, pohoditi nedjeljne ručkove s familijom, niti joj objašnjavati gdje ste bili jučer do jedan sat iza ponoći. Pa čak i ako vam kojim slučajem taj dan nije do seksa (hipotetski), nemate obavezu da joj objasnite zbog čega.

Nema žaljenja

Mnogi od nas proveli su godine i godine u vezama, da bi na kraju shvatili da ta osoba ipak nije za nas. Da, često bi u takvim slučajevima požalili za sve te uzalud izgubljene godine, no, kad je u pitanju prijateljstvo s povlasticama, teško da ćete ikad požaliti vrijeme koje ste proveli s njom pod plahtama, ma kako god to na kraju završilo.

Loading...
<< Vrati se

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.