Ena Friedrich: Da sam muško – Macho.hr
Loading...
Ena Friedrich: Da sam muško Ena Friedrich: Da sam muško

Evo interesantne (barem meni) teme „Što bi radila da sam muško.“ Toliko sloboda mi se ukazuje u samo dvije minute zamišljanja ove mogućnosti, al ipak najbolje od svega je to da bi mogla biti budaletina kakva god hoću, a nikad mi nitko ne bi mogao reći: „to nije primjereno ponašanje za jednu žensku“.

Prva stvar koju bi napravila, zaderala bi se s balkona „Ich bin ein Berliner!“ Sve to s jedne strane držeći sisatu crnku, a s druge plavušu. Druga stvar koju bi napravila je blublublublu (onaj zvuk koji ispuštaš tokom trljanja glave o sise). Nakon toga bi se okrenula i ponovila to, ovaj put s plavušinim sisama.

Nosila bi odjela, vozila bi Hummera, al ček, ček, ček, to je već tema „da dobijem na lotu“, pa da se vratim na svoju… Papala bi pizzu svaki dan, ako se razumijemo. Od jutra do mraka bi umakala u crne, plave, crvene, tirkizne, male, velike, ružne i ružnjikave, totalno irelevantno, samo da nisu cajkače. Toliko nisko ipak ne bi išla. Nakon što bi me par stotina cura upoznale s vlastitom seksualnošću, prisvojila bi Ellu Dvornik. Fizički nije moj tip, al mi djeluje kao žena koja može jutrima zadovoljavati muškarca i bez da mu popuši.

ena-friedrich 2

Za svaki slučaj trebala bi uzeti u obzir i opciju da ne bi bila cool jer očito ne bi išla na cajke, ne bi sunčala laktove iz bmw-a, ne bi brijala prsa, noge, ruke, bradu, guzicu. Kopala bi prištiće jer koga boli kurac je l’ muško ima ožiljak na faci. Ne bi se ničim bavila, al bi bila političar, da imam od čega živjeti. Bila bi pravi gospodin. Naučila bi svirati klavir. Ne bi mi se nitko rugao kad bi rekla da volim klasiku, jer za jedno muško to nije tako čudno. Leđa me ne bi boljela od tereta sisa, ne bi navlačila najlonke, ne bi zapinjala noktom o njih i psovala Boga, ne bi mi nitko govorio da sam gruba, ne bi nosila haljine s patentom i uhvatila kožu pa opet psovala Boga, ne bi čupala obrve. Očito je da bi manje psovala. Išla bi u raj. Ne bi patila od pms-a, pa ne bi kupovala toliko čokolade i imala bi više para. Vraga. Imala bi neku šušu kojoj bi kupovala čokolade. I haljine i cipele i auto i svašta nešto – oj dragi moj, slobodno se ugledaj na potencijalnu mušku verziju mene.

Pišala bi stalno, da vidim kako to funkcionira. I masturbirala bi. Probala bi ugurati tic tac u kanalić da vidim bi li iskočio tokom svršavanja. Ok, ne bi. Možda da sam muško od 7 god. Zvala bi cure na kavu, a kad bi me otkantale, rekla bi „ok“. Ne bi ih zvala droljama, samo bi rekla „ok“. Ne bi plakala kad bi me neka od njih ostavila. Ne bi se češala po čmaru pa ponjušila prste. Zašto to, pobogu radite? Ne bi bila gay. Ne bi pratila nogomet. Ne bi se tukla. Sve nesporazume bi rješavala razgovorom. Sve u svemu, čini mi se da bi bila nekakav hippy. Ili Ivo Josipović. Da, totalno Josipović, izuzev onog dijela o seksualnosti. I tic taca. Ajme vizualiziram. Ajme moram izbaciti ove sličice iz glave.

ena-friedrich 1

Šalu na stranu, veče slobode imam sada, kao žensko biće. Muškarci su ti koji imaju odgovornosti. Biti muško znači biti čovjek. Biti žena, znači biti pizda. Ok, možda malo preuveličavam, ali zapamtite, nevine guze kakaju mala govna. Za one s posebnim potrebama – pisac je htio reći da ne pretjeruje previše. Nego, dragi moji čitatelji, upravo sam skužila koja je najbolja stvar kad si muško! Muškarci nemaju svekrve!! Postoji oblik života koji opstaje/biva/ postoji bezsvekrva!! aaAAAAaaaaaaaAAAAAa!! Gdje je duga? Gdje je dugaaa???

Loading...

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."

No comments so far.

Be first to leave comment below.