Top 10 zemalja u kojima je seks zagarantiran! – Macho.hr
Loading...
Top 10 zemalja u kojima je seks zagarantiran! Top 10 zemalja u kojima je seks zagarantiran!

Volite putovati? Odgovor je, naravno! Svi vole putovati, istraživati svjetske poznate destinacije, upoznavati nove ljude, njihove kulture i sl. Naravno, svi računamo i nadamo se da ćemo nešto staviti i “pod jaja”. No, mnoge zemlje u svijetu slijede pravila i ograničenja kada je riječ o seksu, poput ‘nema seksa prije braka’ i sl.

No, postoje i mnoge zemlje koje su slobodnije po tom pitanju, gdje sve što vam treba je lijep osmijeh i zavodljiv mig. Da ne zaboravimo da je jedan od ključnih elemenata i seksi strani akcent koji je lokalnim djevojkama mnogo privlačniji nego i sam izgled. Stoga, ne libite se pričati, iako vam jezik i nije jača strana. U nastavku donosimo listu top 10 zemalja u kojima je seks zagarantiran:

10. Rusija

Rusija je poznata po prekrasnim mladim ženama, a kada još ukombinirate oštro hladno vrijeme s votkom na litre uspjeh je zagarantiran.

Russia

9. Poljska

Poljska možda je jedna od zemalja koja ima dugu povijest i njeguje svoju kulturnu baštinu, ali je ipak jedna od zemalja u kojoj je rutina da se večernji izlazak završi pod plahtama.

Poland

8. Filipini

Filipinke su najzgodnije žene jugoistočne Azije i nevjerojatno su lude za muškarcima bijele puti što ne skrivaju i vrlo ih je lako osvojiti.

Philippenes

7. Ukrajina

Što smo ono rekli za žene istočne Europe?! Ne dopustite da politički sukobi i nemiri u susjedstvu utječu da se odvažite na put. Kad jednom stignete, nećete požaliti.

Ukraine

6. Japan

Unatoč tome što japanske žene izgledaju veoma stidljivo, prema raznim anketama one vole visoke i stasite muškarce s kojima mogu razgovarati na tečnom engleskom jeziku – u krevetu, naravno.

Japan

Loading...
Nastavak >>

Macho Green

No comments so far.

Be first to leave comment below.