Kožna jakna – investicija koja se isplati! – Macho.hr
Loading...
Kožna jakna – investicija koja se isplati! Kožna jakna – investicija koja se isplati!

Kožna jakna infiltrirala se kao odjevni komad koji svaki pravi muškarac mora imati u ormaru. Osim što je ženama iznimno seksi i neodoljiva, kožna jakna nevjerojatno grije za vrijeme zimskih hladnoća, te je pravi izbor za sve koji traže zamjenu za kapute. Topla i bezvremenska, kožnjak se može kombinirati sa svim stilovima te se može nositi u svim prilikama. To je svakako razlog više zašto je kožna jakna investicija koja se isplati.

Prilikom kupnje, morate slijediti par savjeta. Prvenstveno, prava kožna jakna košta, no svakako vam se više isplati kupiti dobru jaknu od kvalitetne kože koja će trajati do deset godina, nego kupovati svake sezone nekvalitetne imitacije. Stoga je važno da, ukoliko se odlučite na kupnju, proučite deklaraciju na jakni kako bi vidjeli koji su se materijali koristili u izradi.

Crne kožne jakne svakako su najpopularniji modeli budući da ih možete spariti sa svim odjevnim kombinacijama. No trendovski se osim crne sve češće nose i smeđe kožne jakne, te jakne u žarkim bojama za one odvažne.  Zapamtite da kožna jakna sama po sebi ostavlja dovoljan statement, te je sasvim klasičan model dovoljan da biste šarmirali pripadnice ljepšeg spola.

Preporuka je da se kupuju klasični modeli, što znači da biste trebali zaboraviti na zakovice i lance na kožnoj jakni. Budući da ćete je imati popriličan broj godina, bolje je odabrati sigurnu i klasičnu varijantu.

Kako bi vam trajala što dugotrajnije, kožnu jaknu nemojte slagati (kako se ne bi pojavili tragovi), već je držite na vješalici.

Donosimo vam klasične modele s kojima sigurno nećete pogriješiti.

 

 

 

Loading...

RedRed

No comments so far.

Be first to leave comment below.