Legenda Kamen Ingrada - Vlado Zec razbio šutnju i najavio povratak u hrvatski nogomet! – Macho.hr
Loading...
Legenda Kamen Ingrada – Vlado Zec razbio šutnju i najavio povratak u hrvatski nogomet! Legenda Kamen Ingrada – Vlado Zec razbio šutnju i najavio povratak u hrvatski nogomet!

‘Vjerojatno sam jedan od najluđih ljudi u svijetu, ne u Hrvatskoj, al nije mi žao jer sam digao ime Velikoj, tko je kriv za čega je manje, sigurno moja malenkost nije! Jer ja sam digao Veliku na jednu višu razinu’

OD VRHA DO DNA

Iako mu je tržišna vrijednost procijenjena na 67 milijuna kuna, zainteresirani kupac mogao bi ga teoretski dobiti i za 2 milijuna. Toliko, naime, iznosi početna cijena oglašena za prodaju stadiona s pripadajućim glavnim terenom te dva pomoćna igrališta na kojima se do prije 11 godina igrao hrvatski prvoligaški nogomet, a u najslavnijim danima gostovali i neki europski nogometni velikani.

Riječ je o Športsko-rekreacijskom centru Kamen Ingrad ili, jednostavnije rečeno, domu nekadašnjeg hrvatskog nogometnog prvoligaša Kamen Ingrada iz Velike. Mjesta od 6000 stanovnika koje je od 2001. do 2007. bilo ucrtano na mapi Prve HNL.

A čovjek koji je bio zaštitni znak cijelog tog projekta, dugogodišnji predsjednik nogometnog kluba “Kamen Ingrad” iz Velike te dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlado Zec nakon nekoliko godina izbivanja iz hrvatskog sporta zbog poznate afere u gospodarstvu vratio se u te redove. Živi i radi u Zagrebu, kao predstavnik NK Zagreba.

U ekskluzivnom razgovoru za RTL, našem Josipu Antoliću potvrdio je da se vratio u hrvatski nogomet, progovorio je o Kamen Ingradu, razlozima zbog kojih je završio u zatvoru. Osvrnuo se na svoja poznanstva u svijetu nogometa, ali je i prokomentirao predsjednika HNS-a Davora Šukera. Također, progovorio je i o svojim planovima za budućnost.

Loading...

Nenad Kocijan

"Ako vas žena pobjeđuje u tenisu, promijenite sport. Ako vas žena pobjeđuje u boksu, promijenite ženu."

No comments so far.

Be first to leave comment below.