McGregor je potpisao! Dolazi nam meč stoljeća! McGregor vs. Mayweather je on!!! – Macho.hr
Loading...
McGregor je potpisao! Dolazi nam meč stoljeća! McGregor vs. Mayweather je on!!! McGregor je potpisao! Dolazi nam meč stoljeća! McGregor vs. Mayweather je on!!!

Veselite se narodi, na redu je povijesni meč dva trenutačno najbolja ratnika na planetu, u svojoj kategoriji, naravno 🙂

Conor McGregor je potpisao ugovor i pristao je na uvijete za borbu s Floydom Mayweatherom. U izjavi za The Mac Life, McGregor je potvrdio da je s Danom White, suvlasnikom UFC-a i glavnim organizatorom, potpisao ugovor za meč.

 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Iako Mayweather još mora pristati na uvijete, borba je više manje dogovorena. Zaboravite na Octagon, borba će biti po boksačkim pravilima, što ide na ruku Mayweatheru. No, dok je McGregor na vrhu svoje moći i karijere, nemojmo zaboraviti da je Mayweather dobrano zakoračio u 40.te godine svog života i zbog ovog meča prekida svoju boksačku mirovinu. I zbog para, koje voli, obzirom da ima i nadimak “Money”. Težak je trenutačno oko 650 milijuna dolara, dok je McGregor zagrebao tek oko 3 milje.

Što će biti, nitko ne može znati. Očekujemo vaša mišljenja i komentare!

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.