10 mobilnih aplikacija za modernog muškarca – Macho.hr
Loading...
10 mobilnih aplikacija za modernog muškarca 10 mobilnih aplikacija za modernog muškarca

Pojavom pametnih mobilnih telefona, mobiteli su postali mnogo više od pukog sredstva za komunikaciju. Napredkom tehnologije, pametni telefoni postali su izvor zabave, informacija, sredstva za kraćenje vremena, komunikciju putem društvenih mreža i mnogo drugih stvari. No, ono što je najbitnije, je da pametni telefoni nude mogućnost svakom individualnom korisniku da svoj mobilni uređaj prilagodi svojim željama i potrebama, te instalacijom određenih aplikacija učini svoj uređaj vrlo korisnim sredstvom koji će uvijek biti od pomoći prilikom riješavanja problema koji nam svakodnevno stoje na putu. Zato vam danas donosimo deset aplikacija za koje mislimo da bi svaki muškarac trebao imati na svom pametnom telefonu.

Tie a Tie

Nema goreg nego kad morate obilaziti susjede i u posljednji tren tražiti nekoga tko zna svezati kravatu. Ako nemate super seksi susjedu, onda je aplikacija Tie a Tie ipak elegantnije riješenje. Ova aplikacija vam na jednostavnom sučelju nudi mnoge načine vezanja kravata, a sve uz korak-po-korak instrukcije.

kravat

SAS Survival Guide

SAS-ova “knjižica” za preživljavanje je već više od dvedeset godina izvor tehnika koje će vam pomoći da preživite u bilo kojem kutku planete. Napisao ju je John “Lofty” Wiseman, bivši SAS vojnik i instruktor preživljavanja, a sadrži tehnike i tajne preživljavanja u divljini najžešće britanske vojne jedinice. S ovom aplikacijom, u džepu imate većinu znanja vojnika SAS-a, što vam može pomoći da preživite bilo gdje. Barem dok vam se ne ispražni baterija.

Screenshot.66959.1000000

Abs Workout

Svi želimo savršeni “Six pack”, bez obzira da li se radilo o trbušnim mišićima ili vrhunskom pivu. No, oni koji ipak više naginju zdravom životu, aplikacija Abs Workout je odlična stvar koja će vam pomoći da dođete do toliko željenih trbušnih mišića i ponosno ih pokažete na plaži. Sadrži mnoge vježbe za koje vam nije potrebno ništa osim aplikacije i dobre volje.

Screen Shot 2015-07-09 at 10.17.14

Mixology

Odlična aplikacija za sve ljubitelje mješanih pića. No, i da niste pretjerani ljubitelji “miksanih” pića, Mixology aplikacija bi se definitivno trebala naći na vašem mobilnom uređaju, jer budite svjesni da žene obožavaju koktele, a koji je bolji način od toga da je oborite s nogu svojim umijećem koktel majstora.

ag_cocktails_f

WolframAlpha

Razvijan više od 25 godina pod budnim okom Stephena Wolframa, ova aplikacija pružiti će vam odgovore na sve što vam padne na pamet. Vrhunska aplikacija koja bi se definitivno trebala naći na vašem telefonu. Tko zna, možda vam koji puta pomogne da ispadnete pametni, a to je definitivno plus u njenim očima.

Wolfram-Alpha-1

EverNote

Nekad je zbilja teško popamtiti sve stvari koje nam se dogode tijekom dana i zato je tu EverNote, aplikacija koja će vam biti od velike pomoći kod organizacije vaših dnevnih obaveza.

evernote_app_android

Weber’s on the Grill

Kad je u pitanju hrana, roštilj je definitivno nešto s čim muškarac mora biti na “ti”. Kvalitetna priprema mesa na roštilju je nešto s čime bi trebao biti upoznat baš svaki pripadnik muškog roda. Ova aplikacija pomoći će vam da i stvarno opravdate tu reputaciju, bez obzira o tome koje će se namirnice naći na roštilju.

Screen Shot 2015-07-09 at 10.22.02

Stanley Level

Moderni muškarac mora uvijek biti spreman odraditi i poneki kućni posao, a to ponekad zahtjeva i određeni alat. Stanley Level je aplikacija koja vam nudi prijenosnu vodenu vagu na vašem dlanu. Više nikada nećete imati problema s postavljanje slike ili poštelavanjem perilice rublja.

screen520x924

Stachetastic

Ako ste se ikada pitali kako bi vam stajao recimo poznati brk detektiva Magnuma kojeg je glumio Tom Selleck, ali jednostavno nemate hrabrosti ni vremena uzgajati “čudovište” ispod nosa, onda je ova aplikacija pravo riješenje za vas. Uz brkove, tu su i brade, te različiti stilovi frizura. Definitivno zabavna aplikacija za “bezbolno” isprobavanje različitih stilova.

stachetastic

Betscores

Bez obzira da li ste strastveni kladioničar ili ne, uvijek budite u tijeku sa sportskim rezultatima. Betscores je odlična aplikacija koja nudi rezultate mnogih sportova, mogućnost praćenja rezultata u realnom vrememu i obilježavanje vam omiljenih sportaša, kako bi uvijek bili u tijeku s njihovim sportkim postignućima.

bestcores

Loading...

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.