Stvari s kojima nas žene mogu potpuno izludjeti – Macho.hr
Loading...
Stvari s kojima nas žene mogu potpuno izludjeti Stvari s kojima nas žene mogu potpuno izludjeti

U redu, nismo ni mi muškarci baš najveći sveci, svi imamo neke svoje “grijehe”, ali kad su žene u pitanju, ipak su one te koje su u nekim stvarima kilometrima ispred nas. Ako želi, žena će se poslužiti trikovima koji svakog pripadnika muškog roda mogu dovesti do potpunog ludila. Da, kad je to u pitanju, prosječni muškarac nije u stanju parirati ženskoj inventivnosti “mučenja” muškaraca. Ako se kojim slučajem do sada niste upoznali s nijednim od ovih načina na koje nas žene česti izluđuju, onda ili nikada niste upoznali ženu, ili je vrijeme da odete do prvog kioska i odigrate loto. Da, vjerojatno ste svi imali susret sa barem jednim od ovih načina, no, danas vam donosimo i neke za koje možda niste čuli. Onima koji su upoznati sa kompletnom listom ženskih postupaka koje danas donosimo, samo možemo reći da ih iskreno žalimo.

Koriste nas za besplatne cuge

Seksipilne žene su potpuno svjesne da svojim ponašanjem mogu manipulirati velikom većinom muškaraca. Mnogi od nas jednostavno poblesave kad se nađu u društvu ljepotice a razmišljnje se u tom slučaju često se prebacuje na onu manju glavu, koja, budimo realni, baš i nije pojam inteligencije i racionalnog razmišljanja. Toga su svjesne sve žene, a neke od njih to i obilato koriste. Budite sigurni da postoje i one kojima vikendom novčanik uopće ne treba.

Ne javljaju se na telefon

Ako se ovo kojim slučajem nije dogodilo vama, možemo se kladiti da je barem jedan od vaših prijatelja imao sličnu situaciju. Da, sve izgleda savršeno, čini ti se da si danas nepobjediv, šarmiraš je, ona izgleda zainteresirano i na kraju je nagovoriš da ti da broj telefona kako bi se sutradan čuli. No, kad je sutradan pokušavaš dobiti nitko se ne javlja na ili još gore, na tvoj poziv odgovara zaposlenik lokalne mesnice i nudi povoljne ćevape. Naravno, u tom slučaju vjerojatno razmišljaš da si bio toliko strgan da si krivo zapisao broj, ali istina je najčešće potpuno druačija i nema nikakve veze s tobom, već ona jednostavno nije bila zainteresirana.

Manipuliraju emocijama

Rijetko koji mušakarac je toliko jak (ili bezosječajan) da može biti imun na ženski plač. No, to bi bilo sasvim u redu da neke žene i na taj način ne pokušavaju s nama manipulirati. ako kojim slučajem shvatiš da svaki put kad joj iz nekog razloga kažeš ne, igra baš na kartu suza, budi čvrst i ne posustaj, pokušaj ipak sve riješiti razgovorom, bez da se odma predaš i omogučiš joj traženo.

Kritiziraju nas u javnosti

Sigurno vam se nije dogodilo jedanput da malo popijete i onda pred svima slušate o tome kako ste sebični, bezobrazni i tome slično. Da, teško se strpjeti do kuće i onda započeti svađu, nego umjesto toga treba dovesti sve u neugodnu situaciju i uništiti izlazak, večeru ili neko drugo događanje koje je do tog trena bilo sasvim u redu. Na kraju većina mrzi baš vas jer ste “krivac” zbog ispada koji su morali slušati.

Testiraju nas

Taman ste krenuli s ekipom u kvalitetan noćni provod i tad vam zazvoni telefon samo da pita da li ipak ne bi ostali radije s njom kod kuće. Da, ima i takvih koje vas testiraju da li ćete izabrati između nje ili prijatelja, a ne razmišljaju da i onako po cijele dane provodite s njima kod kuće. Naravno, tu dolazi do problema, jer ako je odbijete slijede sankcije kao na primjer one iz sljedeće točke, a ako pristanete, ekipa će vas sigurno popljuvati. Nećemo vam ništa sugerirati, samo nek vam bude jasno da iz ove igre nećete izaći kao pobjednik.

Manipuliraju uskraćivanjem seksa

Kad nas žene žele napasti “teškom artiljerijom”, onda uvijek igraju na kartu seksa. Ne moramo ni govoriti da ako niste jedan od onih koji imaju nešto sa strane, to može biti prilično frustrirajuće. Žene to dobro znaju, a neke od njih već stoljećima koriste seks kako bi usmjerile vodu na svoj mlin. Najgore je što se tom slučaju situacija može vratiti na staro samo ako pristanete na njene uvijete, jer u suprotnom vam ne preostaje drugo nego zamijeniti ženu ili se prebaciti na solo akciju pod tušem.

Loading...

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.