Novi trailer za "Blade Runner 2049" dokaz je da nas čeka pravi filmski spektakl!!! – Macho.hr
Loading...
Novi trailer za “Blade Runner 2049” dokaz je da nas čeka pravi filmski spektakl!!! Novi trailer za “Blade Runner 2049” dokaz je da nas čeka pravi filmski spektakl!!!

Rijetko koja filmska vijest nas je razveselila toliko kao najava snimanja nastavka kultnog SF filma u režiji Ridleya Scotta o detektivu Decardu koji je dio posebne policijske jedinice “Blade Runner” čiji je zadatak likvidacija tzv.”replikanata”, odbjeglih androida koji su stvoreni od korporacije Tyrell na sliku i priliku ljudi. Tijekom godina, film je stekao kultni status, a danas se smatra jednim od najboljih SF filmova svih vremena. Stoga ni ne moramo pričati koliko nas veseli upravo predstavljena najava nastavka “Blade Runner 2049” čija je radnja smještena trideset godina nakon prvog filma, a u ulozi novog “blade runnera”, deteketiva policije Los Angelesa naći će se Ryan Gosling čiji je zadatak otkriti dugo skrivanu tajnu koja ima potencijal uništiti društvo koje i onako grca u kaosu.

Otkrića koja će se dogoditi na tom putu, odvesti će ga do potrage za Rickom Decardom (Harrison Ford), bivšim blade runnerom koji je nestao prije više od 30 godina. Ovog puta, režije se prihvatio Denis Villeneuve i samo se nadamo da će uspijeti dočarati barem dio genijalnosti, atmosfere i intrige koju je Ridley Scott uspio ugraditi u kultni film predstavljen prije više od 30 godina, te da nas nakon toliko godina čekanja ponovo očekuje pravi filski SF spektakl.

Loading...

Mr. Orange

No comments so far.

Be first to leave comment below.