Što se događa? Kralj Instagrama, Dan Bilzerian se skrasio i napokon ima samo jednu djevojku! – Macho.hr
Loading...
Što se događa? Kralj Instagrama, Dan Bilzerian se skrasio i napokon ima samo jednu djevojku! Što se događa? Kralj Instagrama, Dan Bilzerian se skrasio i napokon ima samo jednu djevojku!

Da, dobro ste pročitali. Na vrbi je rodilo grožđe, u paklu pada snijeg, a Dan Bilzerian ima djevojku. I to ne bilo koju djevojku. Odabranica njegovog srca je predivna Sofia Bevarly, Instagram ljepotica koja također ima velik broj pratitelja, ali ovoga puta i nekoliko diploma!

Pametno je sexy je novi trend za kojeg je i Blitz nedavno čuo, te ga je ta misao progonila na njegovim zabavama. Ova nova ljubav, za koju Blitz kaže da je posebna, nije se dogodila na prvi pogled. Naime, kad su se upoznali, te večeri Sofia je bila četvrta djevojka s kojom je spavao. Bilzerian, koji sad ima 37 godina, zaljubio se u 16 godina mlađu ljepoticu koja ga je očarala svojim intelektom. Kao što i on sam kaže: “Kad ste spavali s više od 1000 djevojaka, počnete biti malo izbirljivi. Da vam se djevojka počne sviđati, ona mora doista biti nešto posebno. Sofia je odlična i zanimljiva i sviđaju joj se iste stvari kao i meni. I tako ja sad imam djevojku. U monogamnoj smo vezi, a vidjet ćemo kako će to izgledati.”

 

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

A post shared by Sofia Bevarly (@sofia_bevarly) on

 

 

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.