Deset razloga zašto je bolje imati djevojku pametniju od sebe! – Macho.hr
Loading...
Deset razloga zašto je bolje imati djevojku pametniju od sebe! Deset razloga zašto je bolje imati djevojku pametniju od sebe!

Mnogi muškarci imaju averziju prema pametnijim djevojkama jer se boje da će uvijek biti pokoreni i svladani. Da će svaka rasprava završiti tužnim pogledom u pod i da neće moći imati glavnu rijeć. Da pametne žene nisu zgodne, da se ne trude oko sebe i da nisu seksi. Na svu sreću, istina je u potpunosti drugačija. Više nego ikad, pamet je postala seksi a cure s naočalama seks simboli.

Ako se još uvijek pitate zašto je bolje imati pametniju djevojku, čitajte dalje!

10. Pametnija je i od vas. Što u pravilu nije ništa loše! Bolje zarađuje, osjeća se sigurnije i pali ju ako ste uspješni u poslu. Problemi? Ako je njezin stupanj obrazovanja puno viši od vašeg, postoji velika šansa da razvije dominantne seksualne fantazije. Mnogima to ne zvuči loše no postoji mogućnost da završite u spavaćoj sobi obučeni kao Super Mario, vezani kablom od Commodorea 64 i molite za oprost vašu zločestu princezu.

9. Razumije vaše frustracije. Kad pukne internet veza a vi downloadate romantičan film za večeras (čitaj porn) luda je. Kad se plejka zamrzne usred učitavanja, glasnija je od vas. Kad se Windowsi sruše prva razbija tastaturu i kupuje novu, ali bolju.

8. Poput vas, mrzi ljigave udvarače. S obzirom na to da je kroz osnovnu i srednju školu te fakultet bila prozivana “glupom štrebericom” svi zgodni i kul dečki su je izbjegavali. Danas, kad je starija, zgodnija i pametnija, te iste dečke prezire i zaobilazi u širokom luku. Cijeni iskrenu ljubav, lojalnost i kvalitetno farmanje u Starcraftu te kamikaze u multiplay pucačinama.

igrice

7. Voli svakakve igre i u svima vas razvaljuje. No, sve ima svoju cijenu. Ako vam razori kompletnu vojsku u Riziku, ženski instinkt će ju natjerati da vas utješi u spavaćoj sobi. Ako igra snajpera, pokazat će vam sve dobre lokacije. Bonus: sama naručuje i plaća jumbo pizzu, pive i čips. Dodatni bonus: uvijek igra hilera i spašava vas dok glumite glavnog tenka u Wowu.

6. Kuha bolje od mame. Osim toga, zna i poneku sitnicu koju majke nikad nisu znale. Oblikuje obroke tako da se mogu jesti u manjim zalogajima, da bez veze ne stišćete pauzu na plejki dok je napeto ili da možete normalno večerati uz tankanje main bossa u World of Warcraftu.

5. Voli Star Warse i zna što je to CosPlay. Ako ne dijeli vašu strast prema znanstvenoj fantastici, bar ju razumije. Kao i vašu potrebu da ponekad obuče kostim Lare Croft ili Kerriganke. Uz to, tko će iznijeti smeće odlučuje se borbom lightsaberima.

cosplay

4. Zna s vremenom. Brzo pospremaju, brzo se šminkaju i još se brže spremaju za izlazak. Svoje vrijeme koriste vrlo efikasno i imaju ga dovoljno što u pravilu znači da osim regularnog, možete očekivati puno seksa “na brzaka”. Problem? Brže svršavaju od vas i vjerojatno će te poginuti prateći taj suludi tempo. Preporuka? Krenite u teretanu i nabijte kondiciju, jer u suprotnom,  ozljede slijede.

3. Voli iskreno i pravedno. Ne pada samo na vanjski izgled već traži najboljeg životnog “suputnika” s kojim će se najbolje zabaviti. Ne traži financijski sigurnost jer se za sebe sama može pobrinuti. Nije psihički nestabilna i u pravilu uopće ne “drami”.

2. Voli naučiti nove poze. Ups, mislili smo reći da voli nove stvari, voli istraživati nepoznato i putovati. Voli dokumentarce o dalekim mjestima, bilju i naravno o kanabisu. Govori više jezika i gramatički točno se izražava.

ljubav

1. Vjeruje vam i zna komunicirati. U vezama je najvažnije da svakodnevno razgovarate o razlikama u mišljenju i ponašanju. Ako dopustite da se problemi nakupe, nije dobro. S njom na vašoj strani, život je pjesma, avantura, akcijski film i romantična komedija. Ako to ne znate iskoristiti, horror će kratko trajati i riješit će vas se brže nego Žak krafne.

Loading...

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.