10 vrsta pijanih cura koje srećemo na zabavama – Macho.hr
Loading...
10 vrsta pijanih cura koje srećemo na zabavama 10 vrsta pijanih cura koje srećemo na zabavama

SMS mašina

pijane-cure13

Mnogi od nas od alkohola dobiju “dar govora”. Slobodniji smo, vokabular se poveća a filozofija udvostruči. I onda se ulovimo mobitela i tipkanja poruka bivšim i budućim ljubavima. Ovisno o alkoholu nije ni važno kome šalje poruke, samo da gnjavi.

[divider]

Ona koja je trebala voziti

pijane-cure5

Dogovor je bio da će popiti samo jedno ili dva pića i voziti ekipu kući. Sad je kroz balkonska vrata vuku dva tipa jer već pol sata povraća na susjedov auto. Izgleda, miriši i ponaša se poput trupla. Diše i ima puls. Još uvijek misli da će voziti no pokušava ući u krivi auto. Ovaj po kojem je malo prije ispustila dušu.

[divider]

Filozof

pijane-cure6

Od alkohola postala je doktorica filozofije, otkrila smisao života i našla vrata Raja. Sve je skužila i sad priča o svom savršenom životu te ukazuje svima na pogreške koje čine. Kad počne pričati, vi bi najradije izgubili svijest. Maknite se par metara dalja i čekajte fazu “trupla”. Onda joj uzmite mobitel, nazovite prvo hitnu pomoć a onda njene roditelje i obavijestite ih da je njihova kćer jako pijana i da se bojite za nju jer bi trebala biti u mirovanju radi trudnoće.

[divider]

Sex mašina

pijane-cure4

Kad se napije, može biti s bilo kim na zabavi. Tko god da joj priđe i zagrli ju, njen je. Njoj nije ništa važno jer je oslijepila od alkohola i neki drugi centar u mozgu je preuzeo kontrolu. Ako naletite na takvu i za par minuta ju vidite s drugim likom, opustite se. Ujutro se neće sjećati ničega a vama to baš i nije trebalo. Dalje od toga i odmah na hitnu. Bravo genije, čekaju te tri brisa urinarnog kanala ako želiš da peckanje prođe. Sretno.

[divider]

Fina tatina djevojka

pijane-cure7

Kad uđe, piše joj da je kompleksna, slojevita i fina cura nasred čela. Zgodna je. Pametna. Taman kad mislite da ste našli curu s kojom bi mogli voditi ugodan razgovor ona popije do dna tri piča i pretvori se u divlju životinju željnju plesa. Guzicom vas udara u prepone, kukovi vas bole, prsa vam nabija na nos i lovi vas za guzicu. Toliko o sofisticiranosti.

Loading...
<< Vrati se

Mr. Gray

Posljednja istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: Pet posto obožava taj osjećaj, pet posto voli dominantnost, a 90 posto jednostavno voli tišinu!!

No comments so far.

Be first to leave comment below.