Uvjeti korištenja – Macho.hr
Loading...

S prvim korištenjem Macho.hr, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate Macho.hr i ne koristite dostupne sadržaje. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite  na e-mail adresu info@macho.hr.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Macho.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Macho.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Macho.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke Macho.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

Macho.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Macho.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Autorska prava

Macho.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Macho.hr  portala i podložno je tužbi.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala i njezinog sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava (Macho.hr, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Fotografije

Sve slike na macho.hr su ili poslane na macho.hr putem maila ili su slobodne za korištenje sa različitih mjesta na internetu.

Ukoliko ste vlasnik fotografije ili fotografija, molimo vas da nam se javite na info (at) macho.hr s poveznicom na fotografiju i mi ćemo je maknuti sa stranice ili ćemo u dogovoru s vama dodati zasluge za vaš rad.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu Macho.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Linkovi na druge web-stranice

Macho.hr također može sadržavati linkove koji vode na druge internet stranice te nije odgovoran za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica. Macho.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući za točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet stranicama trećih osoba,

Oglasi

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na Macho.hr nalaze se ovdje: www.macho.hr/marketing. Također, Macho.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući za točnost, potpunost, dostupnost i djelotvornost sadržaja ili prozvoda na Internet stranicama trećih osoba te se isto također  odnosi za sve oglasne jedinice ili objavljene članke koji se prikazuju na portalu.

Izmjene Uvjeta korištenja

Macho.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

No comments so far.

Be first to leave comment below.